Představujeme kandidáty do PS PČR za Ústecký kraj

7. 10. 2021

3.RadekBelej
"Zastupitel Mostu Radek Belej (46 let) kandiduje jako trojka na kandidátce KSČM v Ústeckém kraji. Právě dlouholeté zkušenosti z každodenní komunální práce mezi lidmi jsou tím, co bych chtěl zúročit ve sněmovně. V ní totiž sedí spousta poslanců zcela odtržených od každodenní reality všedního života. V případě zvolení by se chtěl věnovat BEZPEČNOSTI: Garanci většího pocitu bezpečí, navrácení pojmu respektovaného ochránce zákona. Prohloubení spolupráce PČR a MěP v zájmu ochrany života, zdraví a majetku občanů. „Zákony musí platit pro každého.“ říká. Radek chce prosadit také větší ochranu dětí, seniorů a osob se zdravotním postižením… Za největší problém Ústeckého kraje považuje současné vedení kraje. Tedy koalici ANO-ODS-JSME PRO,LES,SNKED,Zelení,TOP09. „Současní radní, zvláště ty z ANO si Ústecký kraj pletou se soukromou firmou jejich pána a majitele. Ústecký kraj a jeho obyvatelé nepatří pod Agrofert!“